ENLLAÇOS D’INTERÉS

logo_associaciodeveinssantantoni

  • La Associació de Veïns del barri de Sant Antoni és una Associació veïnal, sense ànims de lucre, que va néixer a l’any 1968 i que de forma totalment voluntària intenta donar resposta a les necessitats i inquietuts del nostre barri, així com estimular la solidaritat i la convivéncia.

http://www.barrisantantoni.info/


Portada-revista-nov-2014


 

logosantantonicomerç

  • L’any 1995 es va constituir l’associació Sant Antoni Centre Comercial que agrupa els establiments comercials i de serveis del barri de Sant Antoni de Barcelona.Sant Antoni Centre Comercial està format per aquests col·lectius:
    • Associacions de venedors del Mercat, Encants i Dominical de Sant Antoni.
    • Associacions de comerciants i serveis dels carrers: Ronda de Sant Antoni, Ronda de Sant Pau, Comte d’Urgell i Parlament.
    • Establiments comercials i de serveis de la resta de carrers de Sant Antoni que en formen part a través de l’Associació de Veïns

http://www.santantonibcn.com/cat_index.html


Logo-Calabria66_12_web

  • Entitats, col·lectius, veïns i veïnes del barri de Sant Antoni hem iniciat un procés per a elaborar entre tots un projecte d’usos per a part de l’edifici de Calàbria 66, l’antiga Once, que, després de ser remodelat, serà destinat en part a equipament de proximitat per al barri de gestió ciutadana. Fins avui, més d’una quarantena d’entitats del barri de Sant Antoni (i creixent!) hem elaborat les bases d’una proposta ambiciosa: Un projecte educatiu, cultural i de veïnatge.

http://www.calabria66.net


logo_devei

  • Som persones conscients i actives amb el nostre entorn. Volem compartir i fer costat als veïns/veïnes en moments difícils fomentant la seva autonomia perque puguin recuperar el seu benestar personal el més aviat possible. Estem segurs que, treballant plegats, no tan sols podem ajudar-nos, si no que podem descobrir noves maneres de compartir que ens enriqueixin a tots.

http://deveiavei.org/


logoateneulayret

  • L’Ateneu Layret és una associació cultural formada per persones vinculades als barris de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni amb la intenció de dinamitzar aquests barris des d’una perspectiva d’esquerres i compromesa amb els Països Catalans. Els integrants d’aquest col·lectiu som persones que provenim d’una variada trajectòria associativa i militant, i que tenim com a denominador comú la voluntat de generar una nova eina en aquests barris.

https://ateneulayret.wordpress.com/


 logosantjoandedeu

  • San Juan de Dios Servicios Sociales Barcelona nace bajo el paraguas de la Orden Hospitalaria San Juan de Dios, Provincia de Aragón -San Rafael-.El albergue San Juan de Dios es el primer recurso de los Servicios Sociales de Barcelona, que con el paso del tiempo ha actualizado sus métodos de trabajo y a día de hoy ofrece un servicio integral de atención a las personas sin hogar.

http://www.sinhogarsjd.com


logoteb

  • Treballem per la transformació social a través de la participació, l’aprenentatge i la socialització de les TIC

http://elteb.org


logo_cat.indd

  • COOP57 és una cooperativa de serveis que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes d’economia social que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.

http://www.coop57.coop/index.php


logocab

  • El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) és la plataforma interassociativa de la ciutat de Barcelona. La nostra missió: Treballar per el desenvolupament de l’associacionisme i dels seus valors a Barcelona tot construint un espai de participació, vertebració (territorial/sectorial) i d’interlocució d’organitzacions interessades en l’associacionisme.

http://www.cab.cat


logo-barcelona-activa-300x96

 

  • Barcelona Activa, integrada en l’àrea d’Economia, Empresa i Ocupació, és l’organització executora de les polítiques de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona. Des de fa més de 25 anys impulsa el creixement econòmic de Barcelona i el seu àmbit d’influència donant suport a les empreses, la iniciativa emprenedora i l’ocupació. Alhora, promociona la ciutat internacionalment i els seus sectors estratègics; en clau de proximitat al territori. La seva missió consisteix en ser l’organització de referència al servei de les polítiques de suport a l’empresa, a la creació d’ocupació i a la projecció internacional de Barcelona com un entorn excel·lent per a l’activitat econòmica i el progrés social.