E-TIC

TRANSFORMACIÓ SOCIAL A TRAVÉS DE LES TIC

DESCRIPCIÓ:

Facilitem l’ús d’eines TIC (Tecnologies de la informació i la Comunicació) en activitats i projectes socials destinats a millorar la vida de les persones i la comunitat.

OBJECTIUS:

  • Eliminar l’escletxa digital sobre determinats col.lectius.
  • Ser un espai d’acolliment, d’informació, d’aprenentatge, de socialització i de participació en la comunitat.

ACTIVITATS PRINCIPALS:

  • Accés lliure a ordinadors.
  • Tallers i cursos d’informàtica de diferents temàtiques.

 

El projecte e-TIC xarx@ntoni – Espai de tecnologies de la informació i la comunicació, és el centre de dinamització i formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de la Xarxa Comunitària de Sant Antoni. L’ e-TIC xarx@ntoni neix amb el propòsit d’afavorir l’accés universal a internet i a les noves tecnologies, i amb l’objectiu de lluitar contra l’exclusió social que comporta, especialment als col·lectius socials més desafavorits. Fomentar la participació ciutadana i la coordinació i corresponsabilitat de veïns, entitats i serveis, aprofitant les possibilitats que faciliten les TIC per a la creació de nous espais i mecanismes de cooperació i participació. I contribuïr a la difusió del programari lliure i en català.

 


VOLS SER VOLUNTARI INFORMÀTIC ?

Tens l’objectiu de contribuir a la transformació de la societat i creus que ho pots fer a través de les TIC, doncs pots fer-te voluntari informàtic i col·laborar en el nostre projecte. Envia’ns un e-mail a la nostra adreça tic@xarxantoni.org i ens posarem en contacte amb tu.

 


ET SOBRA UN EQUIP INFORMÀTIC ?

Si t’has de desfer d’un equip informàtic perquè l’has renovat o qualsevol altre raó, potser encara ens pot fer servei a nosaltres !.  Envia’ns un e-mail a la nostra adreça tic@xarxantoni.org i ens posarem en contacte amb tu.

 


 

VOLS FER ALGUN CURS ?

Apunta’t amb aquest formulari, o suggereix-nos algun curs que voldries que nosaltres fessim: