Formació per a la cerca de feina per a la Fundació Ecom

Al Punt Òmnia Xarxantoni situat a Calàbria 66 acabem de començar un curs d’iniciació a la informàtica per a la cerca de feina per a la Fundació Ecom.

L’objectiu d’aquest curs serà facilitar l’accés a les noves tecnologies de les persones desocupades usuàries de la Fundació Ecom amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i facilitar el seu itinerari de cerca de feina.
Es treballaran els següents apartats:

  • Ús del processador de textos amb l’objectiu de saber elaborar el nostre Currículum Vitae.
  • Ús del correu electrònic amb l’objectiu de saber enviar el nostre Currículum Vitae a les diferents ofertes de feina.
  • Ús d’Internet per buscar feina als diferents portals de recerca de feina.

La Fundació Ecom és un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

  • Missió

Ecom té una doble missió:
– Defensar l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i millorar la seva qualitat de vida, amb l’apoderament de les persones com a eix vertebrador.
– Enfortir el sector associatiu de la discapacitat física a través de la participació, la representació i el seu apoderament.

  • Visió

Ser l’entitat de referència de la discapacitat física i l’interlocutor reconegut i legitimat per al desenvolupament de polítiques que afavoreixin la igualtat d’oportunitats, sempre amb un esperit d’innovació, col·laboració i transformació social.

  • Valors

La missió d’Ecom se sustenta en els valors de l’apoderament, la inclusió, l’activisme, la participació, el compromís i la innovació.

Esperem que aquesta formació sigui de molta ajuda per als usuaris d’Ecom.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*