Festa del Comerç just i la Banca Ètica

Us fem resó d’aquest esdeveniment que es cel·lebrarà aquest dissabte a Calàbria 66.

D’altre banda, l’organització ens fa saber que es necessitaran voluntaris per instal·lar Sistemes Operatius i Programari gratuit a la gent que ho dessitgi, per lo que si voleu participar, ja sabeu, aneu aquest dissabte a la Festa del Comerç just i la Banca Ètica.

El dissabte 14 de maig se celebra arreu del món el Dia Internacional del Comerç Just i, com cada any, des de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica organitzem activitats a tot el país, enguany amb el lema “Desconneca’t del Capitalisme, instal·lat les alternatives”.

Creiem que les entitats socials i empreses de l’Economia Solidària hem de formar part del Mercat Social i us oferim l’oportunitat de fer-ho de forma àgil a l‘Install Party d’alternatives del 14 de maig a l’espai veïnal de Calàbria66 ,
d’11 a 14h i de 17 a 20h, o en cinc rèpliques al territori.

Comptarem amb la participació de Som Energia (llum), Eticom-Som Connexió i Fairphone(telefonia i internet), Arç Cooperativa (assegurances), Oxfam Intermón i Alternativa3(comerç just), Fiare i Oikocrèdit (finances ètiques), mésOpcions (altres serveis) i programari lliure. Membres d’aquestes alternatives assessoraran els participants i ajudaran a fer la tramitació on-line dels serveis que es vulguin “instal·lar”. En una hora com a màxim es podrà fer tot el recorregut: entrar al recinte “connectat al capitalisme” i sortir amb les alternatives instal·lades.

QUÈ CAL PORTAR?
Dades bancàries i un document que acrediti la titularitat del compte.
– L’última factura de llum o telèfon.
Un ordinador per a instal·lar-se programari lliure (feu abans una còpia del contingut del vostre ordinador).

Recordem que el programari lliure és un dels criteris de l’Economia Solidària que menys complim les entitats i empreses del sector, així que us animem a fer el pas !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*