Hortantoni: Notícies i Agenda del 25 d’abril del 2016

L’Hort de Sant Antoni

Fa dues setmanes que alguns membres d’Hortantoni  varen anar a comprar planter. Hortantoni2

Des de llavors, entre tots l’hem plantat, regat i cuidat. Cadascú en la mesura que ha pogut, hi anem dilluns o dimecres, observem com creixen poc a poc les diferents verdures i hortalisses, cobrim el sol amb palla per evitar que creixin males herbes, n’arranquem algunes ….., intentem que ajustar el funcionament del reg automàtic que un company ha instal·lat o bé reguem manualment. Hortantoni3

 

Passem uns moments molt agradables dins la illa de cases on està l’hort i ens oblidem de tot el bullici de la ciutat, ara hi fa sol, hi ha tranquil·litat, és un moment per cadascu de nosaltres i alhora compartit amb la resta de membres d’Hortantoni per whatsapp per comentar la feina feta i les incidències i dubtes que van sorgint.

Esperem amb entusiasme veure créxer tot el que hem plantat !

Hortantoni4 Hortantoni5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*