Festa lliurament de claus de Calàbria 66

 

Calàbria 66 es mostra al barri i a la ciutat
Encara que com sabeu ja fa uns dies que funciona amb l’esforç de diverses veïnes i veïns, el lliurament de claus oficial tindrà lloc el proper dissabte 24 d’octubre.


Calàbria 66 estarà obert de les 10:00h fins a les 0:00h i tan a dins com a fora s’hi organitzaran tot tipus d’activitats: música, cercavila, poesia, màgia, espais infantils, exposició, debat, txi-kung i diverses sorpreses… s’espera també que ens visiti l’alcaldessa. Els bars de Calàbria prepararant menús a preus populars o també es podrà venir amb el dinar de casa.

Després d’uns quants anys d’espera, d’il·lusió, discussió, construcció… aquesta és la primera Festa amb l’espai de fons. Un dia molt especial per celebrar-ho amb tothom i agafar forces per seguir creant la Calàbria 66 que volem.

Cal dir que la Festa compta també amb l’esforç i el temps de diversos professionals de la música i el disseny i que l’organització, possible gràcies a entitats, veïnes i veïns de Sant Antoni, vol recompensar-los i recompensar-les. Durant la Festa s’habilitaran maneres per fer arribar aportacions cap aquest sentit: es prega ser conseqüents. Gaudim la Festa amb responsabilitat.
Dissabte 24 totes i tots a Calàbria 66!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*