Sopar a la fresca – Trobada de projectes

Volem convidar-te a la trobada de projectes Xarx@ntoni amb sopar a la fresca posterior que estem organitzant per aquest dissabte 27 de juny de 2015 a la tarda i nit al local de Xarxantoni i a l’interior d’illa dels Jardins Tres Tombs.Com probablement ja t’han comentat aquestes darreres setmanes persones de l’Equip Dinamitzador i/o persones referents del projecte en el que participes, els objectius d’aquesta trobada amb sopar són saber com ens ha anat aquest curs 2014-2015, veure com volem afrontar els principals reptes del proper curs i compartir un espai positiu d’informació, participació i coneixença.

La trobada de projectes serà de 16h a 20h al local de Xarx@ntoni. En ella, per una banda, volem compartir l’activitat feta durant el curs  i conèixer l’estat actual i les necessitats principals de cadascun dels projectes de cara al curs vinent. Per una altra, volem parlar de com volem i podem afrontar juntes els reptes futurs.

Espai infantil amb educadora.
 Perquè les mares i pares pugueu participar a la trobada sense patir per les vostres criatures, una educadora i alguns pares i mares estaran amb elles fent-les gaudir amb diverses activitats.

El sopar a la fresca serà a partir de les 2030h. Volem acomiadar-nos del curs i donar la benvinguda a l’estiu juntes, tot gaudint d’un sopar col·lectiu i acompanyades de bona música. Així, muntarem taules i cadires a l’interior de l’illa per compartir el menjar i el beure que entre totes portem. Si us plau, porta també els gots, plats i coberts que necessitaràs.

Esperem comptar amb la teva presència i t’animem a convidar-hi a persones properes que puguin estar interessades en participar en la trobada i/o el sopar.

Et deixem amb el programa previst i en un parell de dies et fem arribar la documentació a partir de la qual treballarem a la trobada.

Salutacions!
Xarx@ntoni Equip Dinamitzador

Trobada de projectes Xarx@ntoni

Dissabte 27 juny 2015, 16h-20h, local equipament Tres Tombs

Programa

16:00h Acollida i benvinguda

16:15h Presentació trobada

– Objectius

– Programa i dinàmiques

16:30h Presentació de projectes i activitats conjuntes

Cada projecte explica (en 10min màxim):

– Activitat i valoració del curs actual

– Principals activitats i reptes previstos per al curs vinent

– Principals necessitats i demandes del projecte de cara al curs vinent

18:30h Pausa (descans de 10 minuts)

18:40h Reptes comuns pel curs vinent

* Canvi de local: trasllat a Calàbria 66

– Informació actualitzada sobre el trasllat previst

– Qüestions a tenir en compte de cara al trasllat

* Procés participatiu amb l’acompanyament de Torre Jussana

– Grups de debat de prioritats

– Calendari de treball

20:00h Tancament i comiat

Sopar a la fresca (a partir de les 2030h)

En finalitzar la trobada, les persones que vulguem ens quedarem a celebrar l’arribada de l’estiu amb música i un sopar a la fresca a l’interior d’illa, compartint el menjar i la beguda que cadascuna portem. Si us plau, porta també els gots, plats i coberts que necessitaràs.

Xarx@ntoni Equip Dinamització


691 944 612 / 934 452 292
dinamitzacio@xarxantoni.org
www.xarxantoni.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *