Entrevista a BTV sobre Calàbria 66, on estarem a la propera tardor

Avui Barcelona TV ens ha volgut entrevistar per saber i fer saber en quin punt es troba el nostre/vostre projecte de Calàbria 66, del qual Xarx@antoni en forma part. Els hem comunicat que ens trobem constituint la Federació d’Entitats Calàbria 66, i que un cop la Federació estigui constituida es podrà signar el conveni d’ús de l’espai veïnal Calàbria 66 amb el Govern Municipal.

calabria1

Expliquem també quines són les intencions d’aquest projecte en quant que el principal objectiu és poder millorar la vida del barri a través de les accions realitzades dins d’aquest espai pel veïnat i les entitats localitzades al barri de Sant Antoni.

calabria3

calabria5

Aquest és l’enllaç al vídeo de l’entrevista http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/06/09/espai-calabria-66-projectes-once/

Esperem que us agradi !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*