XARX@NTONI COL·LABORA AMB BARCELONA ACTIVA

Una de les tasques que realitza Barcelona Activa és la impartició de programes de formació ocupacional. Sovint, Barcelona Activa es troba que els usuaris d’aquests programes no poden seguir-los de manera satisfactòria perquè no tenen els coneixements informàtics suficients per utilitzar les eines de recerca de feina que s’utilitzen actualment.

Al centre dels Tres Tombs de Barcelona Activa, Xarx@ntoni està col·laborant amb aquesta entitat realitzant cursos d’alfabetització informàtica per aquests usuaris que necessiten millorar els seus coneixements informàtics. Aquest cursos estan basats en quatre punts:

  1. Què és un ordinador i com està estructurat el seu sistema d’arxius.
  2. Ús dels processador de textos.
  3. Ús del correu electrònic.
  4. Ús de les pàgines d’Internet de recerca de feina.

El nostre objectiu és que els usuaris que realitzan aquests cursets puguin dur a terme i aprofitar al cent per cent la formació ocupacional de Barcelona Activa i perquè puguin ser autònoms a l’hora de realitzar la recerca de ofertes laborals.

Bona feina !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*