BAGUL DE LES JOGUINES DEL SORRAL I TALLER DE MAQUILLATGE FACIAL CRE-CRE

Dissabte, 18 Gener, 2014 – 11:00 a 13:00

CreCre proposa una activitat doble per començar la Festa Major 2014, una de perdurable i una d’efímera. D’una banda una recollida de joguines per al sorral i, d’una altra, un taller de maquillatge facial.

Porta una pala, una galleda, un rasclet, un motlle… usats però encara útils per deixar-los sempre al sorral dels jardins dels Tres Tombs per a ús col·lectiu. Així, a partir d’ara, no caldrà que carreguis un munt de joguines cada cop que vagis al parc i no tornaran plenes de sorra a casa! No, simplement arribaràs al sorral amb les mans buides, jugaràs amb les joguines del bagul, les hi desaràs i tornaràs a casa amb les mans netes i buides!

A més, al llarg del matí del primer dissabte de Festa Major, podràs transformar-te en qualsevol personatge amb el taller de maquillatge facial. Vine i pinta’t la cara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*